Vloerverwarming BelgiëWist je dat er in de gouden gids alleen al 1517 bedrijven staan die vloerverwarming installeren? Daarbuiten zijn er nog heel wat andere zelfstandigen die perfect weten hoe ze vloerverwarming kunnen leggen. Je raadt het al: onbegonnen werk om deze allemaal apart te gaan contacteren.
1500+ mailtjes versturen is gewoon onbegonnen werk, zelf al kopieer en plak je je wensen in elke nieuwe e-mail. Bovendien komen veel van deze mailtjes met identieke tekst onverbiddelijk in de spam inbox, en dat helpt je natuurlijk ook niet meteen…

Om de vele vragen van mensen tegemoet te komen die graag vloerverwarming offertes willen ontvangen uit België, besloten wij daar wat aan te doen.
Wij bundelden alle bedrijven in één handige database. Vervolgens worden de offertes die jullie invullen automatisch naar deze database opgestuurd en pikken geïnteresseerden zelf uit voor wie zij een voordelige offerte kunnen aanmaken.

Vloerverwarming België: Waarom offertes?

Vloerverwarming BelgiëNu blijft de vraag natuurlijk nog: “Waarom zou ik offertes aanvragen?”
Ons eenvoudige antwoord is het volgende: Je vergelijkt prijzen toch ook van andere zaken? Vaak zelf van veel goedkopere zaken.
Offertes van vloerverwarming vergelijken bespaart je geld. Veel geld! Het gaat hierbij vaak meteen om enkele honderden euro’s. Op de totaalsom maakt dat misschien niet heel veel uit, maar met enkele honderden euro’s kan je natuurlijk wel meteen veel andere klusjes laten opknappen.

De offertedienst werkt trouwens ook niet als een contract, want de aanvragen zijn volledig vrijblijvend. Er zijn dus geen verplichtingen aan verbonden. Als je gewoon graag wat meer info wilt, kan je ook steeds een offerte aanvragen.

Maar bovenal, het bespaart je heel veel tijd. In plaats van alle bedrijven zelf te gaan contacteren, wordt dat nu automatisch voor jou gedaan. Onderling kijken de bedrijven wie het best voor deze klus kan zorgen. En door die concurrentiedruk krijg je al meteen een betere prijs voorgeschoteld.